Lykken er en fotobok

Jeg var bare fire år da bøkenes verden begynte å få en merkbar innvirkning på livet mitt. Far leste stadig bøker, og jeg ble etterhvert veldig nysgjerrig på hvordan han fikk noe ut av disse bokstavene! Da H.C. Andersens samlede eventyr med illustrasjoner ble innkjøpt og pent plassert i familiens bokreol, måtte jeg lære å lese!

Senere kjøpte far et fotokurs fra NKI-skolen, og studerte kursheftene nøye for å bli en god fotograf. Disse inntrykkene sitter nok i meg fremdeles, og muligheten til å gi ut egne bøker har ligget der mer eller mindre hele tiden siden dengang.

Som mange sikkert vet om allerede skal jeg ha boklansering på Notodden Bok- og Blueshus i november. Boken har fått tittelen Notodden – min by, og vil inneholde omtrent 80 fotografier i farger og svart-hvitt. Dette blir ingen objektiv presentasjon av Notodden by med omegn – det er mere en egotripp, med mine egne opplevelser og historier knyttet til bilder og steder jeg har et personlig forhold til.

19. november er lanseringsdatoen, og i tiden framover vil du kunne se noen av bildene i boken på min personlige facebook-side og på creavitabloggen. Under ser du et av de aller første bildene jeg tok etter at jeg flyttet tilbake til Notodden i 2009:

Holtakanalen og tømmerrenna

Romjula 1961: Bok i julepresang

Romjula 1961: Bok i julepresang