Notodden – min by

Dette er en kort presentasjon av boka «Notodden – min by» spesielt beregnet på alle dere som bor utenbys (les: ikke på Notodden) og som derfor ikke kan gå i Telemarkens bokhandel og bla i boka eller bli med på lanseringen på Bok- og Blueshuset førstkommende søndag:

171107_1352_bokomslag_2048px.jpg

Denne boka er en personlig historie om det å bo på Notodden. Ikke veldig utfyllende, men den spenner likevel ganske vidt. Jeg har kalt den et fotografisk essay, fordi det er de 81 fotografiene som bærer boka og som forteller historien(e). Her er litt mere informasjon:

Fakta:
Boka har åtte kapitler, og hvert kapittel har en introduksjonsside med tekst og illustrasjon. Det er 176 sider i boka, som er trykt på 150g kunsttrykk-papir av premium kvalitet. Formatet er 290x290mm, og opplaget er på 600 bøker. Boka lanseres 19. november kl. 17 på Bok- og Blueshuset. Den kan også bestilles via epost her:  creavita.net/creavita. Den er til salgs hos Telemarkens Bokhandel, Storgata 30, 3674 Notodden fra 20. november. Prisen er kr. 495 og ved forsendelse via posten kommer porto i tillegg.

Her er noen eksempler på innholdet i boka. Klikk på bildene!