web
analytics

Fotogallerier

Dette nettstedet har en stor andel av fotografier fra Italia. Mitt «italienske liv» startet med en fotoworkshop i Pitigliano i 2004. Siden da er det blitt mange korte og lengre opphold i Italia, og veldig mange bilder! Hjemmet mitt på Notodden har da også fått et italiensk navn – «Lille Venezia». Eller «La Piccola Venezia» som det kanskje ville ha hett på italiensk. Mine norske bilder er for det meste hentet i Notodden med omegn – og i Oslo.

Noen av fotogalleriene på denne siden er laget ved å sette sammen bilder til en film som jeg legger musikk til – eller som jeg pleier å si... «stillbildevideo».

God fornøyelse!


Mennesker i byen

Folkeliv fra byer i Frankrike og Italia.

Arles i Sør-Frankrike

Arles i Sør-Frankrike


Reise-fotografering

De to første reisegalleriene handler om kulturlandskap og bylandskap i Europa. Det tredje handler om en reise til Pitigliano i Toscana 10 år etter det første besøket. Klikk på bildet for å se mer.

Cochem i Moseldalen

Cochem i Moseldalen


Kysten

Svaberg og rullestein. Milliarder av dem – og ingen er like. Vi er på kysten av Vestfold.

Fotogalleri


Folk i Venezia

Da jeg for første gang gikk av flybussen på Piazzale Roma i Venezia forsto jeg ganske snart at jeg hadde funnet min by. Her møter du noen mennesker som jeg har møtt i Venezia.

Fotogalleri


Industri

Nedlagt industri – er det verd å fotografere?

Fotogalleri


Trær

Jeg kan knapt kalles en naturfotograf, bortsett fra muligens når det gjelder trær.

Fotogalleri >
16 sorthvittbilder


Folk

«Street Photography» er en sjanger som ble introdusert av den franske fotografen Henri Cartier-Bresson. Leica sitt 35mm kamera som kom for fullt i mellomkrigstiden gjorde det teknisk mulig å fotografere håndholdt med korte lukkertider. Her er noen av mine bidrag til «byfotografering».

Fotogalleri


Venezia-video

Byen uten bilkøer og trafikklys. Men med kanaler, gondoler, broer – og folk. Det er bare ett Venezia. Det finnes ikke maken.

Stillbildevideo


Lille Venezia

«La Piccola Venezia»

Av og til får jeg en «Venezia-følelse» når jeg står opp om morgenen og ser ut vinduet.

Fotogalleri


Roma-video

Bli med på en «fotovandring» i den evige by. Roma kan by på det aller meste; kunst, historie, arkitektur, severdigheter, markeder – og noen overraskelser.

Stillbildevideo


Toscana

Bølgende landskap, vakre byer, vin- og olivendyrking og et behagelig klima er noe av det som lokker oss til Toscana.

Fotogalleri


Pitigliano

Den gamle byen lengst sør i Toscana – den med alle fuglene! Her er de beste bildene fra to opphold i denne helt spesielle byen.

Fotogalleri


Pitigliano-video

Lenke til en stillbildefilm jeg har laget med bilder fra Pitigliano og musikk av U2.

Video


Oslo

Jeg har hørt om Oslo, jeg har bodd i Oslo, jeg har utdannet meg der – og jeg har hørt og spilt Lillebjørn Nilsen sine viser om Oslo. Noen bilder er det også blitt. Dette fotogalleriet har 32 Oslobilder.

Fotogalleri


I tidsrommet høsten 2016 til våren 2018 la jeg ut 88 bilder på lenken «Ukens fotografi». Klikk på bildet nedenfor for å bla i dette arkivet!

Ukens fotografi

(Klikk på bildet for å se dette og flere bilder i fullskjermvisning)
>En båt som lengter mot havet.

Fotogalleri

En båt vil alltid lengte mot havet

En båt vil alltid lengte mot havet