Fotogallerier

Dette nettstedet har en stor andel av fotografier fra Italia. Mitt «italienske liv» startet med en fotoworkshop i Pitigliano i 2004. Siden da er det blitt mange kortere og lengre opphold i Italia, og veldig mange bilder! Hjemmet mitt på Notodden har dessuten fått et italiensk navn – «Lille Venezia». Eller «La Piccola Venezia» som det kanskje ville ha hett på italiensk. Mine norske bilder er for det meste hentet i Notodden med omegn – og i Oslo.

Velkommen hit – og god fornøyelse!


Folk i Venezia

Da jeg for første gang gikk av flybussen på Piazzale Roma i Venezia forsto jeg ganske snart at jeg hadde funnet min by. Her blir du kjent med noen mennesker som jeg har møtt i Venezia.


Mennesker i byen

Folkeliv fra byer i Norge, Frankrike og Italia.


Pitigliano

Den gamle byen lengst sør i Toscana – den med alle fuglene! Her er de beste bildene fra to opphold i denne helt spesielle byen.


Trær

Jeg kan knapt kalles en naturfotograf, bortsett fra muligens når det gjelder trær.


Folk

«Street Photography» er en sjanger som ble introdusert av den franske fotografen Henri Cartier-Bresson. Leica sitt 35mm kamera som kom for fullt i mellomkrigstiden gjorde det teknisk mulig å fotografere håndholdt med korte lukkertider. Her er noen av mine bidrag til «byfotografering».


Kysten

Svaberg og rullestein. Milliarder av dem – og ingen er like. Vi er på kysten av Vestfold.


Industri

Nedlagt industri – er det verd å fotografere?


Toscana

Bølgende landskap, vakre byer, vin- og olivendyrking og et behagelig klima er noe av det som lokker oss til Toscana.