Fotogallerier

Dette nettstedet har en stor andel av fotografier fra Italia. Mitt «italienske liv» startet med en fotoworkshop i Pitigliano i 2004. Siden da er det blitt mange kortere og lengre opphold i Italia, og veldig mange bilder! Hjemmet mitt på Notodden har dessuten fått et italiensk navn – «Lille Venezia». Eller «La Piccola Venezia» som det kanskje ville ha hett på italiensk. Mine norske bilder er for det meste hentet i Notodden med omegn – og i Oslo.

Velkommen hit – og god fornøyelse!


Folk i Venezia

Da jeg for første gang gikk av flybussen på Piazzale Roma i Venezia forsto jeg ganske snart at jeg hadde funnet min by. Her blir du kjent med noen mennesker som jeg har møtt i Venezia.


Mennesker i byen

Folkeliv fra byer i Norge, Frankrike og Italia.


Pitigliano

Den gamle byen lengst sør i Toscana – den med alle fuglene! Her er de beste bildene fra to opphold i denne helt spesielle byen.


Pitiglianoreisen

Jeg liker å ha god til når jeg reiser. På vei til Sør-Toscana for noen år siden brukte jeg 9 dager!
Bli med på turen – som foregikk med bil. Det gikk fort gjennom Danmark og Tyskland – til jeg stoppet i Moseldalen. Da skrudde jeg ned farten – og opplevde desto mer.

Morgendis i Cochem, Moseldalen

Morgendis i Cochem, Moseldalen


Trær

Jeg kan knapt kalles en naturfotograf, bortsett fra muligens når det gjelder trær.


Folk

«Street Photography» er en sjanger som ble introdusert av den franske fotografen Henri Cartier-Bresson. Leica sitt 35mm kamera som kom for fullt i mellomkrigstiden gjorde det teknisk mulig å fotografere håndholdt med korte lukkertider. Her er noen av mine bidrag til «byfotografering».


Kysten

Svaberg og rullestein. Milliarder av dem – og ingen er like. Vi er på kysten av Vestfold.


Industri

Nedlagt industri – er det verd å fotografere?


Toscana

Bølgende landskap, vakre byer, vin- og olivendyrking og et behagelig klima er noe av det som lokker oss til Toscana.