ET LIV MED BILDER

Fotografering er for meg både en spennende jobb og en lidenskap. CreaVita er satt sammen av to latinske ord; creare (skape) og vita (liv). Jeg driver dette nettstedet for at du skal få inspirasjon og nyttige oppdateringer til ditt eget liv med bilder. 

CreaVita på et tidlig stadium! Fra Maura i Nannestad tidlig på 60-tallet. Foto: Bjarne Eidsmo.

CreaVita på et tidlig stadium! Fra Maura i Nannestad tidlig på 60-tallet. Foto: Bjarne Eidsmo.

Jeg vokste opp i en familie der fotografering og reiser var en viktig del av livet. Vi hadde mørkerom i kjelleren, og vi fotograferte livet slik vi levde det – både i hverdagen og på ferier. Det var en oppdagelsesferd. Med et kamera blir man oppmerksom på mye som ellers hadde gått hus forbi – en bonus i livet jeg ikke kunne tenke meg å være uten.

På dette nettstedet er bilder og fotografering i fokus. Følg med på bloggen, på fotogallerier og historier.

Produkter og tjenester

Foto på veggene – utsmykning: Bildene du ser på dette nettstedet (med noen få unntak) kan du bestille til en vegg nær deg. Bildet blir levert som høykvalitets print på syrefritt kunstpapir eller lerret opptil 160x120cm. Jeg kan også levere det ferdig montert og innrammet. Send meg en forespørsel på kontaktsiden om hvilket bilde det gjelder og ønsket størrelse. Jeg tar kontakt på epost eller telefon.

Nettside: Jeg lager «bildedrevne» nettsider for kunstnere, kunsthåndverkere, fotografer og andre kreative virksomheter. Jeg fotograferer også til de nettsidene jeg designer. Denne nettsiden er ett eksempel på hva jeg kan levere til deg. Her er to andre: www.torarnemoen.no og www.dag-art.no.


– Jeg er ikke spesielt begavet eller et stort talent, men arbeidsom og elsker det jeg holder på med.
Hardt arbeid frigjør talent.
— Morten Krogvold

Markusplassen – slik jeg så den